8 Şubat 2012 Çarşamba

Yine de Nişantaşı..



Bir zamanlar İstanbul'da favori alışveriş merkezi Akmerkez'di. Sonra İstinye Park açıldı herkes bir acele bir telaş İstinye Park'a.. Ama hangi zaman hangi alışveriş merkezi veya hangi mekan gözde olursa olsun Nişantaşı'nin keyfi başka benim için.. Havasından mı suyundan mı bilmem ama bir farklı işte :) Ankara geçtiğimiz haftasonu karlar altında iken cumartesi günü bir saatlik uçuş sonrası kendimi 15 derece sıcaklıkta buldum.. Ankara'ya dönünce ise sanki Dubai'den Kutuplara inmiş gibi oldum!!! Şu soğuk havalar bitsin artık lütfen.. Havaların enerjimi bozmasına izin vermeyeceğim diyorum ama nereye kadar. Yarından itibaren Ankara ve İstanbul yine karlar altında!!! Ama IFW'yi kar buz etkilemez değil mi?




4 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ah nşantası
bi gün gidip ben de görsem :)

Unknown dedi ki...

aynı tarihlerde bende istanbuldaydım ve aynı düşünceleri paylaşıyorum...Bu soguklar bitsin artık...Nişantaşı benim için de en gezmesi keyifli yerlerden biri ...

AyçA dedi ki...

Canım ne güzel karşılaşıp tanıştık umarım en yakın zamanda yine görüşürüz:) Ben de nişantaşını çok seviyorum istanbula gittiğimde de muhakkak uğruyorum dediğin gibi ambiyansı çok farlı:)

Çok öptüm.

Sevgilerle...

Buket Poyraz dedi ki...

Kova Kadınıyım Ben... Umarım en yakın zamanda gidersin canım :))

Chic'o'latte... Evet canım.. bir daha da uzun süre boyle hava bulamayız herhalde!

AyçA.. Canım gerçekten super bir karşılaşma oldu.. Çoook memnun oldum. Umarım en yakın zamanda görüşürüz :)