21 Şubat 2012 Salı

Fashiolista İstanbul Partisi




Rio de Jenario - New York- londra ve İstanbul Moda Haftaları turunda, Fashiolista'nin Türkiye'de kutlayacağı, moda bloggerları ve moda trendlerini belirleyen diğer isimlerin bir araya geleceğe partiye davet edildim. Nupera'da gerçekleşen parti inanılmaz keyifliydi. Markafoni ve nelly.com sponsorluğunu yaptığı bu müthiş partide eğlenceye doyduk ve çok tatlı insanlarla tanıştık. Hergün deliler gibi alışveriş yaptığımız www.markafoni.com un pazarlama ve marka direktör ekibi le tanıştım. Hepsi de birbirinden şeker insanlar. Fashiolista'nın Hollanda'dan gelen ekibi Emili,Gülistan, Jasper,.. hepsi birbirinden tatlı ve hoş sohbetler. Seneye İstanbul'da daha büyük bir organizasyon yapmayı planlıyorlar. Gece boyunca hem eğlenip hem sohbet edip hem de Hollanda'lı ressam Frank E. Hollywood'un Günsalı Türkay'ın dizaynı olan bir elbiseyi boyadı. Arzu Kaprol tasarımı Que elbisem, Yves Saint Laurent ayakkabılarım ve Tory Burch clutchımla katıldığım gece markafoni.com ve nelly.com'un bize verdiği şirin hediyelerle sonlandı.

Linkten gecenin fotoğraflarına ulaşabilirsiniz:


Hatta aşagıdaki linkten oy verip gecenin en iyi üç stilini belirleyebilirsiniz..


Fashiolista New York Partisi:


Fashiolista Londra Partisi:








Şeker gibi kişiliğiyle Emilie Sobels (Fashion Director-Fashiolista)

www.didemantebi.blogspot.com isimli bloguyla blog dünyasına hızla giriş yapan Didem Antebi'de Fashiolista Parti'sinin katılımcıları arsındaydı. Benim en severek takip ettiğim bloglardan biri olan bu moda dolu blogu son trendleri kaçırmamak adına siz de takip ediyorsunuz değil mi?

Fashiolista'dan enerji dolu ve sıcacık kişiliğiyle Gülistan gece boyunca herkesle tek tek ilgilendi. Hollandalı ressam Frank E. Hollywood, gece boyunca Günseli Türkay tarafından Fashiolista için özel dizayn edilmiş bir elbiseyi boyadı.







Hiç yorum yok: