21 Şubat 2012 Salı

Raşit Bağzıbağlı 2012 Yaz Haute Couture Defilesi




Türkiye Yardım Sevenlerler Derneği, dün akşam başarılı bir organizasyona daha imza attı. Atatürk Eğitim Bursu alan öğrencilerin yararına düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da katkılarıyla gerçekleşen gece, Ayhan Uçtuk, Aykut Çınar ve Şenol Talınlı'dan oluşan "3 Tenor Konseri" ile başladı. Muhteşem bir dinletiydi. Ardından genç modacı Raşit Bağzıbağlı'nın 2012 Yaz Haute Couture Defilesi ile devam etti. Kareografisini Yasin Soy'un yaptığı defile gerçekten çok başarılıydı. Bu arada mankenlerin saçları Paris Kuaför tarafından ve makyajları Mustafa Revan tarafındannyapıldı.Aksesuarlar İlkem Söylemez markalıydı. Ben ise geceye Beymen elbisem DKNY ceketim, Christian Louboutin ayakkabılarım ve Chanel çantamla katıldım.


İşte bu muhteşem defileden sizin çektiğim kareler..
































Ve işte geceye tasarımlarıyla damgasını vuran Raşit Bağzıbağlı..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Love it! and love your Chanel bag :D

XX
http://www.thelatestfashionissue.com/

AyçA dedi ki...

Güzel bir gece olmuşa benziyor:)Raşit Bağzıbağlı'nın da kolleksiyonu çok ihtişamlı gözüküyor. İlk resimdeki kıyafeti çok beğendim.

Sevgilerle canım:)

Michelle Lee dedi ki...

love these photos!

www.pinklemonincrystal.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Tül, dantel ve transparanın kullanımı dikkatli olunmazsa çok basit durabilir ama Raşit Bağzıbağlı'nın tasarımları çok çekici, kaliteli ve dreamy duruyor tatlım.

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

Kumastan anlayan burinin tasarimlari belliki..