17 Ocak 2012 Salı

John Frieda Fön Sabitleyici



Saçlarınınızın fönü bir sonraki güne dayanmıyor mu? Her gün her gün saçlarınızı düzleştirip zara veriyorsanız işte John Frieda'nın yeni ürünü..

Saçlarınızı düzleştirmek için uzun süre boyunca ısıveren şekillendiriciler kullanıyorsanız, saçınıza ciddi hasar veriyorsunuz demektir.
Ertesi gün saçlarınızı yeniden ilk düz haline getirmek için şekillendirici ile düzeltmeye çalışıyorsanız, daha fazla zarar görmesine ve elektriklenmesine sebep oluyorsunuz demektir.
Bütün bunların farkında olup da çözüm bulamayanlardansanız, John Frieda’nın son geliştirdiği 3 Güne Kadar Fön Sabitleyici Sprey’i bence mutlaka deneyin!

John Frieda Frizz-Ease 3-Day Straight 3 Güne* Kadar Fön Sabitleyici Sprey, keratin proteinleri içeren ve ısı ile etkinleşen devrim niteliğinde bir formüle sahip. Saça ağırlık yapmadan her bir saç telini sararak, uzun süreli düzleştirme etkisini mühürlemeye yardımcı olur. Isının neden olabileceği hasara karşı koruma sağlarken, saçtaki elektriklenme ve kabarma problemini önlemeyi destekler. Saçlarınız parlak, pürüzsüz ve yumuşacık bir görünüme kavuşur.


Denemekte fayda var bence..

Hiç yorum yok: