23 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Tom Ford & DSQUARED2 & John Galliano






TOM FORD GÖZLÜKLERİ İLE YAZA HAZIRLANIN...
Tom Ford 2012 ilkbahar – yaz koleksiyonu klasik kahverengi kemik gözlükler ile stilinizi tamamlıyor...
Tom Ford 2012 İlkbahar yaz koleksiyonu, tasarımın yanı sıra çerçevenin hafifliği, konforu ve incelikle düşünülmüş detayları ile ön plana çıkıyor. Vintage havası taşıyan, çerçeveler modern, minimal lüks, seksi ve baş döndüren şekilleri kişisel stilinizi güçlendiriyor.
2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunda göze çarpan tasarımlar Tom Ford’un çift köprülü vintage pilot modelleri. Koleksiyonda T logosunun en güzel şekilde işlendiği modeller yer alırken gereksiz gösterişten kaçınılıyor.














Dsquared2 2012 İlkbahar yaz koleksiyonu yenilikçi tasarımlar, detaylara verilen önem ve sportif tasarımlar ile maskülen stilinizi ortaya çıkarıyor.
Dsquared2 göz alıcı kadın gözlük koleksiyonu 1960’lı yılların geniş formlarından esinlenerek, naturel ile çarpıcı renkleri birleştiriyor. 1950’leri yansıtan metal Dsquared2 logosu ile tasarlanmış çekici ama rahat çerçeveler ile beğeninize sunuluyor.












John Galliano sıra dışı baskılı tasarımlar ile göz dolduruyor...
Sıra dışı tasarımları ve teatral defileleri ile moda dünyasında çığır açan John Galliano kendi marka gücünü, kimliğini ve karakterini en iyi şekilde gösteren üçüncü sezon gözlük koleksiyonu ile karşımızda. Sade bir stiliniz var ise, kendinizi sıra dışı hissettiren John Galliano gözlüklerini deneyebilirsiniz.

3 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Her biri birbirinden güzel gözlükler.

Cansın Ekşi dedi ki...

Katılıyorum , bende istedim.

visnetadindaa.blogspot.com

Buket Poyraz dedi ki...

Bolat ve Cansın Eşki... Gerçekten hepsi çok hoş... Özellikle 2. Tom Ford :)