27 Ocak 2012 Cuma

Istanbul Fashion Week Takvimi Belli oldu!!!





ISTANBUL FASHION WEEK TAKVİMİ BELLİ OLDU...


Heyecanla beklenen tarihler belli oldu.. Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcıları ile hazır giyim markalarını bir araya getiren IFW, 8-11 Şubat tarihleri arasında Taksim Tepebaşı’nda moda rüzgarları estirmeye hazırlanıyor.
Türkiye’nin en büyük moda organizasyonunda bireysel defile sergileyen isimler arasında Mehtap Elaidi, Nejla Güvenç, Atıl Kutoğlu, Erol Albayrak, Tuvana Büyükçınar, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Gamze Saraçoğlu, Özlem Kaya, Simay Bülbül gibi moda dünyasının yakından tanıdığı isimler yer alıyor.
Bireysel defilelerin yanı sıra 2 karma defile de gerçekleşecek Karma 1’de Beste Gürel, Nihan Peker, Tuba Benian, Karma 2’de Şafak Tokur, Çiğdem Akın, İpek Arnas, tasarımlarını sergileyecekler.
Etkinlik kapsamında ayrıca Studio Kaprol 4 tasarımcısıyla Arzu Kaprol’ün yeni projesi olarak Istanbul Fashion Week’de yer alacak. Niyazi Erdoğan W otel’de enstalasyon ile katılacak. Zeynep Erdoğan ve Günseli Türkay’ın defileleri de W lounge ‘da gerçekleştirilecek.
İstanbul Fashion Week tasarımcıların yanı sıra 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını podyuma taşıyacak olan AdL&Cengiz Abazoğlu, Avva, Berinza ve Giovane Gentile’ye de ev sahipliği yapacak.
Ayrıca “Machka: Türkiye'de Endüstri ve Tasarımın Buluştuğu Marka” konulu bir workshop düzenlenecek. Ece & Ayşe Ege, ile Yalçın Ayaydın’ın konuşmacı olarak katılacağı workshop’da Türkiye'de endüstri ve tasarımın buluşması ele alınacak. Türkiye'de bir ilk ve tek proje olan Machka markasının yaratılma süreci Machka'nın tasarım hikayesi işlenecek..

Hiç yorum yok: