18 Haziran 2012 Pazartesi

H&M'in 2012 Sonbahar / Kış İçin Maison Martin Margiela İle Özel İşbirliği



H&M, 2012 SONBAHAR/KIŞ İÇİN MAISON MARTIN MARGIELA İLE ÖZEL İŞBİRLİĞİ
Beklenen Gün 15 Kasım 2012 !!!!!
Lanvin’den Versace’ye birçok tasarımcı ve modaevinin H&M ile işbirliği dünya çapında büyük olay yaratmıştı..Günler sayıldı, tarihler beklendi ve gün geldiğinde aatler öncesinden mağazalrın önlerinde beklendi... 
Lüks ürünleri uygun fiyata biz moda sevenlerle buluşturan işbirklerinden şimdi sırada Maison Martin Margiela var. Sıradışı çizgisi, normal kalıpların dışına çıkan kıyafetleri ile dikkat çeken bu öncü modaevinin H&M ile buluşması muhteşem bir seçim olmuş bence. 
Koleksiyonda erkek ve kadın giysileriyle aksesuarları olacak. Dünya çapında yaklaşık 230 H&M mağazasında satışa sunulacak.

1988’den bu yana Paris modasının iddialı markalarından ve kavramsal temsicilerinden biri olan Maison Martin Margiela son otuz yılın en önemli ve en etkili moda evlerinden biri. Dünyanın dört bir yanındaki moda severlere MAISON MARTIN MARGIELA’nın özel parçalarını giyme şansını vereceği için bu radikal işbirliği konusunda çok heyecanlıyım. Bu işbirliği harika ve unutulmaz bir moda anı olacak” diyor H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch.


Hiç yorum yok: