30 Mayıs 2012 Çarşamba

Hello Kitty World Türkiye'de!!


Beni iyi tanıyanlar bu tatlı mı tatlı, şeker mi şeker dünyanın en zengin kedisi Hello Kitty'ye olan sevgimi ve ilgimi iyi bilirler.

Son yıllarda daha da bir popüler olan bu tatlı kediciğin sevenlerine süper bir haberim var!!!

Kitty'nin daha çok ürününe sahip olmak için yurtdışı siparişlerine veya oralardan torba torba!!!! Hello Kitty taşımaya gerek kalmadı :))
Çünkü şeker kedicik çok yakında İstanbul Ataşehir'de!!!!!
Dünya cirosu 6 milyar dolar olan Hello Kitty, yine dünyada bir ilk olan, “Hello Kitty World” yatırımı için İstanbul’a geliyor.

Yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım ve 3.000 m2 kapalı alan ile İstanbul’da hizmete girecek olan “Hello Kitty World”, dünya devi Sanrio Firması ile ortak bir proje olarak hayata geçiyor. Türkiye'nin uluslararası tanınan topmodeli Tülin Sahin de dünyanin en cok sevilen ve takip edilen markasi Hello Kitty'nin yüzü oldu.

Sanrio Başkanı Kunihiko Tsuji, Max Licensing kurucusu Diana Magarino, Hello Kitty World yatırımcıları Beste Kaleli Tekelioğlu ve Fethi Kaleli, Türk-Japon Vakfı Başkanı Prof. Dr. C.Tayyar Sadıklar ve Japon Konsolosu’nun katılımıyla dün İstanbul Çırağan Otel'de ki lansmana davetli olmama rağmen ve bir Hello Kitty lover olmama rağmen katılamadığım için çok üzgünümmm :((

Ataşehir'de çok bir alana kurulacak Hello Kitty World'de neler neler olacak peki?
Çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden aksesuara, kuaföre kadar herşey olacak.

İtalya'daki Camamillo mağazasından torba torba alıp zorluklarla buralara kadar taşıdığım herşey artık çok yakınıma geliyormuş :))

Bundan sonra Hello Kitty World'den gelecek haberlerle sizi bilgilendirmeye devam edeceğim.
Beklemede kalın :)

1 yorum:

Jsjs kdksks dedi ki...

beklemedeyim, sabırsızlıkla =)