30 Mayıs 2012 Çarşamba

Hermes Kelly olmuş bir Kelllydoscope!!



Hermes'in efsane çantalarından Kelly'nin dev boyutlu olanı bir tanıtım turu dahilinde İstanbul'a geldi. Şangay ve Paris'ten sonra İstanbul'da İstinye Park'ta sergilenen dev Kelly'ye verilen isim ise ilginçti: Kellydoscope! Yaklaşık 3.5 metre eninde ve 2.5 metre yüksekliğindeki bu dev Kelly çanta içine girenler çanta ile ilgili "Davetkar", "Zevk dolu" ve 'Baştan çıkarıcı" temalı 3 kısa filmin oynatıldığı bir animasyonu keşfettiler.

Bir çanta olsaydınız neler hissederdiniz sorusuna cevap veren ve kendinizi bir çanta gibi hissettiren bu animasyon gittiği her şehirde çok büyük ilgi gördü. çantanın içinin tıpkı filmlerde olduğu gibi hareket etmesi ve kişinin çantayla aynı hissiyata kapılması büyük heyecan yarattı. Aynen bir uçak simülatöründe yaşanan heyecanı yaşatan bir teknolojiye sahip bu çantadaki animasyonu seyredenler arasında Hermes'in devamlı müşterisi olan ünlü isimler de bulunuyordu.

 İstinye Park'ta bulunan ve önünde uzunca kuyrukların oluştuğu Kellydoscope İstanbul'dan sonra dünyayı gezmeye devam edecek.

Hiç yorum yok: