1 Mayıs 2012 Salı

18. Kral Tv Müzik Ödülleri



 
18.Kral Tv Müzik Ödülleri 30 Nisan gecesi İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Başarılı bir organizasyon olmasına rağmen ünlülerimizin giydiği kıyafetler malesef tam bir fiyaskoydu. Kıyafetlerde allar, güller, dallar, tüller bunun yanında garip tül eldivenler, kombinezonlar, garip sırt! , göğüs ve bacak dekolteleri, değişik değişik işlemeler daha daha soyunup neredeyse çıplak gelenler, fiyasko topuzlar ve ayakkabılar, insanı Hello Kitty karakterinden soğutmak için elinden geleni yapanlar ve daha neler neler...

Bu geceden sadece aklımda kalanlar Sinem Kobal'ın zarifliği ki onun da saclarını acil sarıya boyatması gerekiyor bence, Deniz Akkaya'nın kırmızı gözalıcı elbisesi ve Eliz Sakuçoğlu'nun asil beyaz elbisesi...

Gelelim gecenin tek ve en tarz, en stylish ve en müthiş kıyafetine..

Gecenin en şık bayanı her zaman ki gibi Ajda Pekkan'dı. Kimsenin bu stil sahibi ve tarz sanatçıdan birşey öğreneceği yok galiba.  O da yoksa en azından biraz yurtdışındaki ödül törenlerini ve kırmızı halıları izleseler nasıl olur acaba? Bize kırk fırın ekmek de yetmez ... Diyecek birşey bulamıyorum.. Bu gece ile yayınlayacak foto ise hiç bulamıyorum. Görüntü kirliliğine gerek yok bence :))


 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de ajda pekkanın kıyafetine, tasarımın başarısına bayıldım.

tubitos dedi ki...

sonuna kadar katılıyorum. ben de Eliz'i çok beğendim, ayrıca Murat Boz'un yaptığı jesti de çok kıskandım :P şanslı kız :)

yıldız dedi ki...

ajda pekkan farkı herzaman ortada.
sinem kobalıda sevmiyorum yaa , kendini bi halt sanan tavır bide sevimsiz sevgilisiyle birleşince dayanılmaz bir görüntü oluyor tabiki benim için:)

CherrybLossomgirL dedi ki...

bence de sinem kobal saçlarını sarı yapmalııı!!!


http://jusinbello.com/dugune-bir-ay-kala-yapilacaklar-listesinde-yardima-ihtiyacim-var-help/