9 Mart 2012 Cuma

La Diva Butik ve Calvin Klein Ava Rain Boot'larım



Tekrar dönelim benim şu meşhur Calvin Klein Ava Rain Boot'larıma :))


Diyeceksiniz ki bir çizme ile ilgili üçüncü post olur mu? Bu kadar çok soruluyorsa bence olur :)

Marni at H&M postumu yayınladıktan sonra yine bu çizmelerimle alakalı çok sayıda mail gelince tekrar bir hatırlatma yapmak istedim...


Biliyorsunuz ki bu çizmelerimi geçen sene San Francisco'dan almıştım. Mail yoluyla hatta yolda bile durdurup soran o kadar çok kişi olmuştu ki sonunda Ankara'da bu çizmelerden satan La Diva Butiği bulup size bloğumda bu butik ile ilgili bilgi vermiştim. Hatta bu postu gören birçok kişi gidip bu çizmelerden aldığını belirten tesekkür mailleri bile atmıştı..


La diva Butik Karum'da çok şeker bir mağaza. Melissa, Hunter, Tory Burch, Coach, Michael kors, Minnetonka, Missoni gibi birçok ünlü markanın ayakkabılarını, yağmur çizmelerini, sneakerlarını ve çantalarını Amerika'dan getirip satıyorlar. % 100 gerçek kesinlikle taklit değil! Hatta bu ay son zamanların modası Superga 'nın 18 tane rengi geliyor!!! Ben heyecanla renklerini bekliyorum!


Bu arada Calvin Klein Ava Bootlardan su an ellerinde iki tane kalmış. Biri antrasit diğeri de kırmızı. Fiyatları ise 350 TL.. Ben iki gün önce buradan antrasit rengini de aldım :) İstiyorsanız son kalan iki tane için bence zaman kaybetmeyin!


LA Diva Butik

Karum AVM 21/34 İran Caddesi-Kavaklıdere

Tel:467 51 78











5 yorum:

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın kendi clutch tasarımlarımıda gördüm mutlu oldum :)))Sevgiler...
http://pembekanatlar.blogspot.com

fashion by kitty dedi ki...

güle güle kullan cnm bn çok beğeniorm bu yağmur botlarını bu arada bende bloguma beklerim seni twitterdanda tkpçinim brcu_kn olarak
sevgiler
burcu

Unknown dedi ki...

Türkiye'de Lita satan bir yer sahiden var mı? İnanılmaz ama gerçek keşke burada da olsa, her parça nasıl renkli ve güzel. O mağazaya girersem çıkamayabilirim ama yine de çoook çoook gitmek istedim tatlım :)


Michael Kors Cross Body Bag çekilişimize katılmak için;

Michael Kors Cross Body Bag Giveaway

! the Fleurs dedi ki...

Harika bir yere benziyor orasi :) Botlarda sahane!

Bende beklerim bloguma, istersen birbirimizi takip edebiliriz ;)

http://bouquet-defleurs.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

O botlar sana cok yakışmış ama herkese yakışmaz. Sen herşeyi o kadar güzel taşıyorsun ki. Bazen alışveriş merkezlerinde gözüm seni arıyor. Bir görsem koşup yanına gelip tanışacağım.
Melike