1 Mart 2012 Perşembe

Ankara Fashion Week Başlıyor!!!!



Ankara Giyim Sanayicileri Derneği öncülüğünde gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük defile organizasyonlarından birisi olan AnkaraFashion Week, 5 Mart Pazartesi günü, Sheraton Otel’de İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı defile ile başlıyor. Saat 20:00 de gerçekleşecek Ankara Fashion Week’in açılış defilesini, İtalya’nın dünyaca ünlü Markası STEFANEL gerçekleştiriyor. Yasin Soy’un koreografisini yaptığı defilede, Seda Ertan, Didem Soydan, Ece Akmert, Zairab Şerif, Songül Erol, Elif Ece Uzun gibi mankenler yer alıyor.Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, moda Günleri etkinliklerinin artık Ankara için bir marka değerini ifade ettiğini belirtti.


Ben Sheraton Otel'de ki defileyi en ön sıradan izleyeceğim ve hemen ardından sizinle bol bol fotoğrafları paylaşacağım. Twitter'dan da takipte kalın!! Hepimize bol modalı günler :))

1 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Umarım geçen sene olduğu gibi hayal kırıklığına uğramayız Buketcim... Biz defilelerin yarısında dayanamayıp salondan ayrıldık maalesef:( Bu sene daha büyük umutlarla orada olacağız:)