6 Mart 2012 Salı

23.Ankara Fashion Week



23.Ankara Fashion Week 5 Mart 2012 Pazartesi günü Ankara Sheraton Otel'de başladı. Stefanel defilesiyle başlayan karma defile izlemeye değerdi.. Defileyi şeker mi şeker blogger arkadaşlarım Zulal Ateş, Kubilay Sakarya, Ayça Bayram ve Ecem Sarıkaya ile birlikte ön sıradan izledik ve çok keyifli vakit geçirdik. Ne giydiğimi merak edenler için ise AFW'ye Arzu Kaprol gömleğim, Arzu Kaprol eteğim, Chanel çantam ve Christian Louboutin ayakkabılarımla katıldım..


















Gelelim artı ve eksileriyle Ankara Fashion Week'e...


Bu yıl Ankara Giyim Sanayicileri Derneği tarafından 23’üncü kez düzenlenen Ankara Fashion Week, Ankara Sheraton Otel'de gerçekleşti. Defilede, podyuma çıkan ünlü mankenler mezura üstünde elbiseleri tanıttı. Yılda iki kez gerçekleştirilen defilenin ana teması bu sefer ki teması “mezura” idi. Ünlü koreograf Yasin Soy’un imzasını taşıyan defileyi blogger arkadaşlarımla birlikte en ön sıradan izlemek çok keyifliydi...


Organizasyon genel anlamda oldukça başarılıydı. Ama her organizasyon gibi artıların yanında bazı eksiler de var.



Davetlilerin yerlerinin önceden belli olması karmaşayı önlese de, bunun A4! kağıtlarla koltuklarla yapıştırılması dünyada hiç bir FAshion Week'te görülmemiş pek de hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkarıyor bence.


Bunun dışında defilelerde kullanılan ayyakabılar neden bu kadar başarısız?!! Mankenlerin yürümelerini zorlaştıran bu ayakkabılar kullanılmamalı fikrimce. Defile esnasında bir mankenin giydiği ayakkabının topuğu kırılıp yürüyemediğinde ortaya çıkan görüntü de pek hoş değildi.


Son olarak Ankara Fashion Week'te daha çok marka ve yeni tasarımcılara da yer verilmesini bekliyoruz. Böylece Başkent Ankara'da! bir günlük Fashion Day değil en az iki yada üç günden oluşan Fashion Week'imiz olur belki :)



Herşeye rağmen AFW organizasyonu genel anlamda başarılıydı. Bir sonra ki Ankara Fashion Week'te görüşmek üzere...







Ve defile sonu backstage.. Şeker gibi kiliğiyle son zamanların en iyi ve en profesonel mankenlerinden Didem Soydan ile moda üzerine röportajımızı merak edenler izlemede kalın :)

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Genelde anlatımına göre güzel geçmiş ama o koltuklara kağıtlarla isim yapıştırma olayına ağzım açık kaldı. Okulda müsamalalar da öğrencilere yapıştırılan kağıtlar aklıma geldi...

AyçA dedi ki...

Canım çok şıktın. Özellikle gömleğinin sırt detayına bayıldım.
Çok öptüm...

Modaliza dedi ki...

Ayçama katılıyorum kesinlikle çok şık olmuşsun. çanta ayakkabı gömlek herşey süper görünüyor;)

Adsız dedi ki...

Arzu Kaprolün tasarımları bir harika. E sen de barbi bebek gibisin. Kalite ve güzellik birleşince boyle bir görüntü çıkıyor galiba canım.
Aslı

Adsız dedi ki...

uuuu!! o gömleğin sırtı nasıl havalı öyle. Çok güzelsin valla buketçim . Allah seni nazarlardan korusun.

Adsız dedi ki...

Çok şirin ve kaliteli bir tarzın var. Elbise ve ayyakkabı dolabnın fotograflarından ne olur bir post yap. Meraklardayım!
Zeyno

Unknown dedi ki...

Zarifliğinle bize eşlik ettiğin için teşekkür etmek istedim payetli eteğin ve sırt detaylı hoş gömleğin ile her zamanki gibi çok şıktın canım :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

arzu kaprolun dekoltelerine uyguladığ ucgen parcalı detaylı son koleksiyonunu cok sevmiştim. bu gomlek de cok orjinal bir parca. cok şık olmussun.

GoNcha GoNcha dedi ki...

AFWde tanidik sempatik yuzler gormek beni cok mutlu etti. Hepiniz harika gozukuyorsunuz. Buket, sen de cok zarifsin. ozellikle de gomlegin sirt detayini cok ama cok sevdim;) Cupcake tadinda bir hafta diliyorum! XoXo

gülümse dedi ki...

çok şık olmuşsun tatlım

Unknown dedi ki...

cok güzel olmuşsun cnm,bende son anda çıkan sorun nedeniyle malesef katılamadım.Katılıp sizlerle görüşmek isterdim,

Buket Poyraz dedi ki...

Moda Haftası... Çok hoş bir benzetme olmuş bu canım :))

AyçA... Çok sağol tatlım. Sen de öyle :) Opuyorum kocaman

ModaLiza.. Tatlı yorumun için çok teşekkür ederim :)

Aslı.. Evet canım. en sevdiğim tasarımcılardan biri olan Arzu Kaprol'un neredeyse bütün tasarımlarına bayılıyorum :)

Zeyno... Ayakkabı dolabımın resimleri çok sevdiğim blogger arkadaşım Alışveriş Danışmanı'nın bloğunda yayınlanmıştı aslında. Ama senin için bir post hazırlayacağım canım :)

Bon Bon... Asıl ben tesekkur ederim şekercim. :)

AYS Style... Bu koleksiyonda ki bütün parçalar çok şık gerçekten. Çok tesekkür ederim :)

GoNcha GoNcha.. Şeker yorumun için çok sağol Goncacım :)

Gülümse.. Tesekkur ederimmmm :))

Chic'o'latte... Thanxx. Keşke sen de gelseydin canım :)

Grace Happy dedi ki...

hepınız cok guzel ve stylısh gozukuyorsunuz :)

Adsız dedi ki...

Merhaba. Seni hergün izlemekten cok keyif alıyorum. Ayrıca elinde telefonla yan tarafa bakarak defileyi izlerken olan fotoda sanki Turk Chiara Ferregani gibi çıkmışsın. Maşallah sana.
Tugba