6 Aralık 2011 Salı

Mutlu Dükkan



Bugün Trendus'ın sayfasını açtığımda tatlı mı tatlı şeker mi şeker bir post çıktı karşıma... Mutlu Dükkan... Pastaları görünce hemen linkinden açıp Zeynep Yümlü'nün sahip olduğu Mutlu Dükkan'ı incelemeye koyuldum. Tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. Etrafımızda benzer tarzda pasta ve kurabiyeler yapan bir dolu yer var biliyorum. Ama bu siteyi incelerken arada ki farkı hissetmemek mümkün değil.


Eskiden herkes pastasını, kurabiyesini, tatlısını kendi yapardı. Ama devir değişti. Düğünler dışında doğum günleri, baby showerlar, kutlamalar önemli ve çok emek harcanan ve hoş detaylar gerektiren organizasyonlar haline dönüştü. E hal böyle olunca da özel günler yaklaşınca, nereden ne yaptırabilirim telaşları başlayınca, benden size pasta ve kurabiyeler için iyi bir tavsiye...




Bencebu siteyi mutlaka bir inceleyin...





Şu an için sadece İstanbul Etiler'de var. Ama ben bir Ankara'lı olarak bu güzel pastalardan yaptırtamayacak olsam da özel günlerde bu güzel kurabiye ve cupcakelerden hemen sipariş etmeyi düşünüyorum :))
Ve şanslı İstanbullular için bir event daha...


Ocak ayında Mutlu Dükkan'da gerçekleşecek kursların tarihleri belli olmuş, katılmayı arzu edenler için mail adresi mutlu.dukkan@hotmail.com
Kurs Tarihleri:
♥ 07 Ocak 2012♥ 08 Ocak 2012♥ 14 Ocak 2012♥ 15 Ocak 2012
Süre: 1 gün ( 10.30 – 16.30 )


Katılımcı: 4 kişiYer: Etiler
Detaylı bilgi için
http://kurabiyekursu.mutludukkan.com/ linkini ziyaret edebilirsiniz.

MUTLU DÜKKAN – ZEYNEP YÜMLÜ
Adres:Etiler, İstanbul
Tel:+90 532 520 38 78
E-posta:
mutlu.dukkan@hotmail.com
Mutlu Dükkan – Blog:
blog.mutludukkan.com
Mutlu Dükkan:
mutludukkan.com
Kurabiye Kursu:
kurabiyekursu.mutludukkan.com

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu post tam bizlik olmuş canım! :)) uzun vadede bu konseptte bir yer açmayı çok istiyoruz, mutlu dükkan masal diyarı gibi bir yermiş. Eğer uydurabilirsek kurabiye workshop’una katılacağız çok ilgimizi çekti bu kurs :)))


BeTwin Us