12 Ekim 2011 Çarşamba

Pink Dress





Aslında çok sevdiğim ve yıllarca kullandığım tarzda şeyler moda olmaya başladığında pek de sevinmiyorum.. Kendimle bağdaştırdığım detayları çok fazla etrafımda görmekten hoşlanmıyorum galiba...Ama çok sevdiğim pembenin bu yıl ön plana çıkması gerçekten hoşuma gidiyor. Eskiden birkaç parça şey bulurken bu yıl dolabımı ve aksesuarlarımı resmen pembelerle donattım. İşte Victoria Beckham'ın giydiği bu göz alıcı elbise dolabımda acilen yerini almasını istediğim parçalardan :))

6 yorum:

sarışın mamba olmaz mı? dedi ki...

yaaa pembenin bu tonuna hastayım fosforlu dimi? öle derdikya eskiden canlı renklere..başka bişey deniyo şimdi neydi yaa?

gülümse dedi ki...

sarı saçlarınla mükemmel duracağına eminim

Adsız dedi ki...

oyle hissetmekte haklı olabilirsin ama merak etme digerleri de sende durdugu gibi durmaz. bazen insanlar moda diye herseyi yapmaya çalısıyorlar ama uzerlerinde sakil duruyor yakısmıyor. bence kimse tarzının dışına çok çıkmamalı. sen kendine hep yakısanı biliyorsun. o yüzden izlemiyormuyuz seni zaten

essu dedi ki...

cok güzel elbise sende daha güzel durur :P

Unknown dedi ki...

Pembenin en güzel tonunu giymiş Victoria :) Eminim sana daha çok yakışır tatlım, pembelerle donattığın dolabından en kısa zamanda bir kombin bekliyoruz o halde :)


BeTwin Us

Jelena Zivanovic dedi ki...

Every girly girl must have one pretty pink dress!:)) Victoria looks very pretty here!!
Thank u o much for visiting and commenting on my blog, drop by whenever u find some time!:)
kisses
Jelena (glamfabchameleon.blogspot.com)