18 Ekim 2011 Salı

Converse Avrupa'da İlk Mağazasını Beyoğlu'na açtı


Vogue.com.tr'de okuduğum habere göre:


Converse’in New York ve Boston'dan sonra dünyadaki üçüncü, Avrupa'da ilk mağazası Beyoğlu'nda açıldı. İstiklal Caddesi'inde açılan mağazayı her sezon 800'ü aşkın yeni ürün modeli ziyaret edecek. Üstelik sadece ayakkabılar değil, markanın jean ve üst giyim ürünleriyle birlikte aksesuarları da monobrand mağazada yer alacak.Beyoğlu'nun tarihi binalarından birinde yer alan mağazanın iç mekan konsepti de dünyadaki diğer iki mağazayla aynı. Converse’in klasikleri haline gelen Chuck Taylor All Star, Star Player, One Star, Jack Purcell, Star Chevron ve Premium gibi modelleri de özel ünitede sergileniyor olacak.
Tasarımcı ve sanatçı işbirlikleriyle ortaya çıkan tüm özel parçalar da dünyayla aynı anda Beyoğlu mağazasında yer alıyor olacak.


P.S. İki yıldır bu pembe converse alacağım diyorum. Flat giymekten pek hoşlanmadığım için bir türlü karar verememiştim. Ama bu yıl alacağım artık :))

3 yorum:

lazanya dedi ki...

evet cidden çok hoş gözüküyor dükkan

Tirnaklar Fora dedi ki...

ama converse mersinde bile vardı

Unknown dedi ki...

Canım ben de hiç sevmiyordum ama alışında ayağımdan çıkaramadım Converse'leri :) bu pembenin ucuna DIY minik taşlar yapıştırırsan hele harika olur tatlım :)


BeTwin Us