10 Ocak 2011 Pazartesi

Londra Dönüşü - II



Londra postlarına devam edeceğimi söylemiştim... Bu postumda Oxford street ve Regend Street'den görüntülere yer vermek istedim. Buralar tam bir alışveriş cenneti... H&M İstanbul'da açıldı diye insanlar günlerce sıraya girdiler.. Bu iki caddede H&M adım başı... Ve birçok tanınmış mağazalar yine bu caddelerde... Havanın buz gibi oluşuna bakmadan ve kat kat giyinip hareket etmekte zorlansam da :) buraları heyecanla gezdim.. Ama daha önce ki postumda da belirttiğim gibi heryer o kadar kalabalıktı ki tüm mağazalarda super indirimler olmasına rağmen alışveriş yapmak çok zordu... alışverişi bırakın yemek yiğecek boş bir restoran bile bulamadık... Nereyse hep Pret A Manger'de yemek yemek durumunda kaldık... (bu arada sandwichler hep ev yapımı ve müthişti:))) Benden size tavsiye Londra'ya gidecekseniz asla indirim döneminde gitmeyin! :)








Ve sonuç... Sabah çıkıp akşama kadar gezince, tek bavul gidip tek bavul dönülmüyormuş melesef :)) kendime oradan şeker gibi pembe bir bavul aldim... bavulları yerleştirmek zor olsada şimdi burada aldığım şeylerin tadını çıkarıyorum :))

3 yorum:

Stardust Memories dedi ki...

bavul o yandan görünen mi acaba onun da fotoğrafını isteriiz! :)

pelininstyle dedi ki...

Bu postu niye bu kadar gec gordum ben ya aa. Gule gule kullan canim. Cok cici seyler almissin belli:)

zumrutstyle dedi ki...

canım 22 şubat ben de Londra yolcusuyum bakalım :) aynen tek bavul gitme planım var ama oradan çift dönebilirim :) 2. bavulu nerden alıyım dersin? :)))