28 Eylül 2011 Çarşamba

Emmy Ödülleri



Emmy Ödülleri'nde yine ödüllerden çok elbiseler ve saçlar konuşuldu. Her zaman ki gibi çok hoş elbiselerin yanında rüküş kıyafetler de vardı. Ama benim yazacakların bunlardan çok celebritylerin sadelikleriyle alakalı. Her zaman "Red Carpet" dahi olsa sade elbiseler ve sade saçlar çok hoşuma gidiyor. Bizde özel bir gece olduğunda hemen saçlarda abartılı topuzlar yada büklüm büklüm abartılı saçlar, pullu payetli güllü elbiseler.... Abartılı makyajları ve kocaman saç aksesuarlarını da unutmamak lazım....



Ben sadelikten yana kullanıyorum hakkımı... Gywenth Paltrow'un tarzını çok beğeniyorum. Asil bir kıyafetle birlikte her zaman saçları dümdüz ve abartısız. Ve ortaya çıkan görüntü hep çok sade. Emmy Ödüleri'nde Katie Holmes'in giydiği Calvin Klein elbisesi de inanılmaz hoş. Saçlarını sanki evde kendi toplamış gibi ve böylece kıtafetinin zarifliği ön plana çıkmış..



Bilmem sizler neler düşünüyorsunuz?? :))

8 yorum:

Sassi dedi ki...

beautiful outfits!
X

Unknown dedi ki...

Buket’cim bu postla ruhumu okumuşsun tatlım! :) Ben de yıllardır ödül törenlerinde bu kadar şık elbiseleri en doğal saç ve makyajlarla kombinlemelerine hayran olmuşumdur hep. Bizde olsa dediğin gibi abartı saç ve assolist makyajı ile çıkarlar burada sadeliğin şıklığı ön planda ve çok daha hoş duruyor bence.



Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
BeTwin Us
;)

esinspiration dedi ki...

Gywenth Paltrow'a ve tarzına zaten hayranım da Katie Holmes'in de mavi elbisesi çok zarif görünüyor.Saç konusuna gelince..evet, kesinlikle yaptırılmış saç kötü görünüyor.Ben her yaptırdığımda eve dönüp bozdum saçımı, düğün saçım hariç ki o da çok sadeydi zaten.Aynen katılıyorum sana :)Yorumun için de çook teşekkür ederim..

Gunel (Guni) dedi ki...

Fikirlerine katiliyorum! Following your blog now! Follow me back and make me happy! Azerbaycandan sevgiler! =}

http://www.artbyguni.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Ne kadar da güzel yazmıssın Buketcim agzına saglık valla. Sunnet dugunu annelerinide unutmamak gerek.
Senin de sade ve sirin tarzına hayranım bu arada. Seni takip etmekten cok zevk alıyorum canım.

civciv dedi ki...

cok güzel yazmissin <3

Katy´nin elbisesi bir muhtesem.. mavi bir elbise almayi uzun zamandir düsünüyorum zaten :)

Adsız dedi ki...

Dogustan dogal bir güzeeliğe ve asalete sahip oldugun için ihtiyacın yok tabi. ama bazen gerekiyor be canım bizler için ne diyeyim.

Maggie dedi ki...

Very nice outfits! Thank you very much for your comment on my blog:) Visit me more often, I will be delighted:) Kisses

http://maggieswardrobe.blogspot.com/