16 Eylül 2011 Cuma

Be Twin Us





Bu post diğer postlardan biraz farklı... sadece iyi bir tavsiye postu.. Daha önce beğenerek takip ettiğim yabancı postlardan bahsetmiştim. İşte bu da benim en severek takip ettiğim Türk blogu: beTwinUs...



Gizem ve Dilem... İkisi de birbirinden şeker ve tarz.. Blog dünyasına geç girmelerine rağmen, çok kısa sürede en çok izleninler arasında en üst sıralarda yerlerini aldılar bile. Çünkü gerçekten emek harcıyorlar ve çok güzel iş çıkarıyorlar. Birçoğunuz mutlaka takip ediyorsunuzdur ama kaçıranlar varsa tavsiyemi mutlaka dikkate alın bence.. İyi izlemeler :))



9 yorum:

Ebru dedi ki...

izlenilmez mi? :)

gülümse dedi ki...

çok severek takipliyorummm

Unknown dedi ki...

Buket'cim nasıl güzel sözlerle anlatmışsın bizi okuyunca tarifsiz mutlu olduk, blogunda bu şekilde yer almak ve gözünde bu şekilde olmak harika bir şey, çok ama çok teşekkür ederiz tatlım :)


Armani Glamour Tote Bag giveaway'imize katılmak için tık tık:

BeTwin Us
;)

Wear A Smile! dedi ki...

çok beğenerek izliyorum ikisini de.. blogdan tanışıp çok da iyi arkadaş olduk, güzel oldukları kadar zarifler de.. :)

ben de senin blogunu onlardan duydum, izliyorum :)


Wear A Smile!

Buket Poyraz dedi ki...

Gizemcim ve Dilemcim ben tesekkur ederim ikinizde gercekten cok sekersiniz ve boyle bir tanıtıma aslında ihtiyacınız bile yok :))

Wear a smile... Bloguma hoşgeldin. Ben de senin blogunu zevkle izliyorum.Miss G ve D ile fotolarınızı gordum cok tatlı olmuş. Umarım yakında hep birlikte de bir araya geliriz :))

Adsız dedi ki...

Buketcim gercekten cok hoşmuş blogları. bizim kızlarada soyledim iş yerinde hep birlite inceledik dediğin kadar varmış. yeni fanatikleriyiz. ama sakın senin pabucunu dama atıyoruz sanma sen bizim bir numaramızsın!!!
aslı&gül

Adsız dedi ki...

Tabiki izliyoruzzzzzzzz
iki kardeş birbirinden güzeller ya.Hergün resim koysunlar diye bekliyoruz valla
Bir senin bir de onların blokları çok konuşuluyor zaten.
eskiden sen de resim koyuyordı-un ne güzel yorumlar yazıyorduk biz de her sabah ilk iş blogunu açıyordum. niye artık resim koymuyorsun buketcim ya

Adsız dedi ki...

Tavsiyen için saol gercekten bayıldım.
tugce

Adsız dedi ki...

Biraz once bloglarnı inceldeim.ikisine de masallah demek isterim.