18 Kasım 2011 Cuma

Nine West 2012 İlkbahar / Yaz Sezonu Özel Tanıtımı





Park Pravo Merkez Bina Showroom'unda gerçekleşen Nine West 2012 İlkbahar / Yaz koleksiyonu özel tanıtımı çok keyifli geçti. Kreatif direktör Fred Allard'ın katılımıyla gerçeklerşen bu özel davetde, nisan bası satışa sunulacak tüm ürünleri Allard tek tek tanıttı. Ayrıca Yine nisan ayı başında sunulacak 'Love Fury' isimli kokuyuda uzun anlattı. Koku gerçekten çok hoş ve etkileyici. Şişenin içinde yüksek bir ayakkabı topuğu var imajı yaratılmış ve çok başarılı olmuş bence. Nine West'in yeni sezonunu oldukça başarılı buldum. Glitter modasını ön plana çıkaran Miu Miu'dan, Alexander McQueen'in çantalarından ve Melissa'nın jelly ayakkabılarından da izler var diyebilirim. Sizler için bol bol güzel fotoğraflar çektim...Eeee bu durumda ne yapalim... Yeni sezonu bekleyelim ve görelim...


Ayrıca bu event de birçok blogger arkadaşımla (Styleboom ve Renda style gibi) tanışma fırsatı buldum ve çok memnun oldum..





























5 yorum:

Dilekce.. dedi ki...

bu yaz çok renkli geçeceğe benziyor.. :))

Wear A Smile! dedi ki...

ilk karede elinde tuttuğun clutch çok hoş görünüyor canım..:)
glitter botlar da miu miu olmuş yalnız :)

Berna B. dedi ki...

so nice blog!join me darling!

http://bernabozkurt.com/

Unknown dedi ki...

Buket’cim Nine west’in parfümünü çok merak ediyorum ;) yeni sezon ürünlerinde de göze çarpan modeller çok hoş, glitter trendini devam ettirmesini çok sevdim ama topuğu dışa doğru kavis olan bir modeli var ya, ondan fazlaca esinlenmişler bence ;) topuğunda kuş tüyleri olan model favorim oldu, bu yaz da oldukça güzel şeyler göreceğiz anlaşılan. Bu arada sen de çok güzel ışıl ışılsın tatlım ;))


BeTwin Us

Buket Poyraz dedi ki...

Dilekce... önümüzdeki yaz sezonları gercekten cok renkli :)

wear a smile... Ahsencim clutch Alexander McQueen'w cok benzese de gercekten cok hoş olmus. Ayrıca iki rengi var. Diğer rengide cok hoş :)

Berna B... cok tesekkur ederim..

Be twin Us... Canım çok tesekkur ederim. bu arada parfum tahminimden cok daha basarılı.. kuş tüyü modeli gercekten tam senlik canım :))