16 Kasım 2011 Çarşamba

Calvin Klein Ava Rain Boots!!! Önemli Uyarı!!



Bu güzeller güzeli botlar ile ilgili önemli uyarı!!!!


Gecen sene San Francisco'dan elektirik mavi rengini bayıla bayıla alıp itinayla taşıdığım botlarım dün İstanbul'dan dönerken havaalanında inanılmaz sıkıntı yarattı bana.... Yanındaki büyük bütük demirler güvenlik kontrolünde en yüksek sinyali veriyor ve iste o andan itibaren sıkıntılı dakikalar ve detaylı aramalar başlıyor. Benden size tavsiye eğer bu göz alıcı ,yolda bile insanların durdurup "nereden aldınız?" diye sordukları bu çizmelerden birinr sahipseniz veye sahip olmayı düşünüyorsanız ve de uçakla bir yere gidecekseniz asla bu çizmeleri giymeyin!!! :))








13 yorum:

Berrilla dedi ki...

waawwwwww bunlar çok güzelmiş, tama hunter almaya karar vermişken bunları görmem iyi olmadı,kararsız kaldım şimdi=)İstanbul'da nerede bulabilirim biliyor musun?

Buket Poyraz dedi ki...

İstanbul'da nerede satıldığını malesef bilmiyorum. Ama bir arkadasım için Calvin Klein'in mağazasına sorduk "bize hiç gelmedi. Amerika'daki tüm ürünler gelmiyor malesef" dediler. Belki bir giden olursa getirtebilirsin. Çok rahat yalnızca diz üstü onu eklemek isterim

Berrilla dedi ki...

Buket, dizüstü olduğu için çok ilgimi çekti zaten. Teşekkürler cevabın için ben bir araştırayım ;)
sevgiler

berrilla.blogspot.com

duju dedi ki...

wow çok güzeller, rengide harika! Bende geçen yıl Armani 'nin çizmelerin almayı düşünüyordum ama numaram yoktu. CK uğramam lazım.


http://dujufashion.blogspot.com/

Zülal Ateş dedi ki...

Bunları cok seviyorum, İstanbulda nerde var bilmiyorum ama Ankara'da La diva butikte denemiştim NYdan getirmisler, sorup İstanbula kargolatabilirsiniz sanıyorum:)

http://www.zulalates.com/

essu dedi ki...

çizmeler cok güzelmiş gerçekten :) hava alanında
sorun vermesi garip bi durum gercekten:S

Wear A Smile! dedi ki...

mavi renk nasıl da güzel yalnız...:)


Wear A Smile!

Lunapark Queen dedi ki...

Çok güzeller bayıldımm!! :)

Bloguma da beklerim... :))

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Buket Poyraz dedi ki...

Berilla... eminim sana da çok yakışacaktır :))

Duju... Galiba CK mağazalarına gelmemiş. Galiba butik mağazalar getirip satıyorlar.. umarım bulursun canım.. gercekten cok hoş duruyorlar çünkü :))

Zulal Ateş... Söyledigin cok iyi oldu ben de hemen isteyen arkadaşlarım için araştırdım orayı. Fakat gecen sene 350 Tl dan satmışlar galiba. ama ben gecen sene Amerika'dan 150$ a almıstım ve o zaman kur bayagı ucuzdu. Yani biraz pahalıya satıyorlar galiba...

essu... Sorun vermesi gercekten cok can sıkıcı. resmen moralim bozuldu orada canım.

Wear... Ahsen'cim yaından rengi daha da güzel. Eminim sana da çok yakışır canım..

LUnapark Queen...Tesekkur ederim. Güzel blogunu izliyorum zaten :))

Unknown dedi ki...

Canım bu çizmeler gerçekten çok göz alıcı hatta muhteşemmiş, ama yurtdışına çıkarken en bavula sığmayacak şey olan çizmeleri genelde giyen birisi olarak uyarın aklımda olacak tatlım ;))


BeTwin Us

Buket Poyraz dedi ki...

Be Twin Us... sagol tatlım... ben de senin gibi yolda giymeyi tercih ediyordum ama bu sefer havaalanında yaşadıklarım gerçekten çok rezildi canım.. :)

Adsız dedi ki...

twitterde gördüm, ordan buraya geldim. güzel olmus blogun.

havaalaninda bircok seyi sorun ediyor manyaklar, ben top bile götüremedim, havasini cikartam öyle koyam cantaya dedim yok dediler direttiler.

Adsız dedi ki...

botlar cok hosmus begendım, ben de ıstedim valla. yagmur botu hastasıyım.

http://moda-kulisi.blogspot.com/
bu arada blog dunyasına yenı katıldım, senı debloguma beklerım.