30 Kasım 2011 Çarşamba

Zara TRF 2011



Zara'ya girdiğimde genellikle TRF koleksiyonuna bakmam. Ama Zara TRF 2011 Lookbook'unu görünce arada bir bakmam gerektiğini anladım. :) Bebe yaka ve kürklerin oldukça moda olduğu bu sezonda TRF bence hiç fena görünmüyor. Sizce?






29 Kasım 2011 Salı

Teppanyaki Alaturka



Geçen haftasonu çok keyifli ve dolu dolu bir haftasonu oldu benim için.. Tatlı blogger arkadaşım Zulal Ateş'in davetiyle yeni tanıştığım diğer blogger arkadaşlarım Minikkuş, Bonbon ve Oburcan ile birlikte aralık ayında açılacak Teppanyaki restoran'da çok hoş bir şekilde ağırlandık. Önce bu güzel dekorasyona sahip mekanı gezdikten sonra sıra birbirinden muhteşem uzakdoğu yemeklerini tatmaya geldi. Burada en hoşuma giden şey yemeklerin el değmeden cızır cızır gözünüzün önünde pişiyor olmasıydı. Ocakbaşı misali :) Yemekler "Teppan" adı verilen demir sac üzerinde pişiriliyor. Teppanyaki restoran da adını buradan alıyor zaten. Teppan: Paslanmaz demir sac, Yaki: Yemek...


Menümüz gerçekten çok başarılıydı.. Önce acılı-eksili bir çorba geldi. Ardından sunumu super olan ahtapot salata derken ardı ardına birbirinden güzel yemeklerle tanıştık. Sebzeli pilav, yufkalı etli börek, biftek sarma, tavuk şiş, kıymalı patlıcanlı hoş bir yemek,ananaslı dondurmalı tatlı... Yazarken bile tekrar canım çekiyor :))









ve sıra tatlıya gelince tatlı da şov da süperdi diyebilirim. Ananaslı Kızarmış Dondurma!!! Tatlı japonumuz önce ananasları koyuyor.. daha sonra üzerine dondurmaları koyup şerbeti döküp startı veriyor ve POOFFFFF!!! işte müthiş bir tatlı sizlere...



Tatlıdan sonra gelen tarçınlı elma çayına da bayıldım diyebilirim. Sunumu da çooook hoştu.. İçinde getirdikleri bu çubuğu nereden aldıklarını sır gibi saklıyorlar ama :))
Bu şık restoran'dan genel görünüm ..






Ayrıca bu mekanda özel davetler, organizasyonlar yada toplantılar için biri büyük olmak üzere 3 tane özel oda yapmışlar. Süper bir fikir bence. Bu yıl 1 Şubat'daki dogumgünümü en alt resimdeki odada yapmayı planlıyorum. Sizce de iyi bir fikir değil mi? :)




Marni for H&M



İşte super bir işbirliği daha!!! H&M - Versace işbirliğinden sonra sıra H&M - Marni'de. 2012 yaz sezonunu için tasarlanan Marni for H&M koleksiyonu 8 Mart 2012’de dünya çapında yaklaşık 260 mağazada satışa sunulacak. Marni'nin kendi imzasını taşıyan baskı ve desenlerden oluşan koleksiyon, H&M fiyatlarıyla satışa sunulacak. H&M'in kreatif danışmanı Margeareta van den Bosch ve Marni'nin kreatif direktörü Consuelo Castinglioni'nin nu buluşmasından bakalım neler çıkacak??




25 Kasım 2011 Cuma

Zara Gömlekler



Her yıl Massimo Dutti'den deli gibi alışveriş yapıp, Zara'dan hiçbirşey bulamazdım. Bu yıl tam tersi oldu ve Zara'nın koleksiyonlarını oldukça başarılı buluyorum. Özellikle tiril tiril gömlekleri, şifonlar ve bebe yakalar çok şeker. İşte 2011 Kasım Lookbook'undan üç tane güzel gömlek size.. 1. resimdeki gömlek ise favorim...







Dior 2012 Garden Party Makyaj Koleksiyonu




Sizler de benim gibi makyaj ürünlerinde pembe tonlarından hoşlanıyorsanız, "2012 Dior Garden Party Makyaj Koleksiyonu" tam bize göre. Renklere bayıldım diyebilirim. Dior ve Chanel zaten makyajda vazgeçilmezlerim. Özellikle Dior'un göz farları gerçekten muhteşem oluyor. Bu arada ilk resimdeki dior makyaj clutch'ını kaçırmamak gerekiyor bence :))





22 Kasım 2011 Salı

Bath & Body Works Türkiye'de



İstinye Park'ta 27 Ekim'de açılan ve diğer mağazası da Bağdat caddesinde olan Bath&Body Works'ü keşfetmediyseniz daha fazla zaman kaybetmeden bence uğramalısınız derim. Kapıdan içeri girdiğinizde burnunuzun aldığı tüm kokulara bayılacaksızız. Parfümler, duş jelleri, mumlar, losyonlar,vücut kremleri ve ev kokularının tamamı muhteşem. Ben yıllardır vanilya ve yanık şekerli vücut losyonunu kullanıyorum. Bence bunu da mutlaka deneyin. Gerçekten çok tatlılar :))

2011-2012 Sonbahar / Kış Sezonunun En İyi Çantaları



Vogue yine yılın en iyi çantalarını bir araya getirmiş. 2011-2012 sonbahar / kış sezonunun çantaları çok hoş görünüyor. Biz bayanların işi gerçekten zor. Bu kadar çok seçeneğin arasından seçim yapmak tamamen kendi tarzınıza ve zevkinize göre...







18 Kasım 2011 Cuma

Nine West 2012 İlkbahar / Yaz Sezonu Özel Tanıtımı





Park Pravo Merkez Bina Showroom'unda gerçekleşen Nine West 2012 İlkbahar / Yaz koleksiyonu özel tanıtımı çok keyifli geçti. Kreatif direktör Fred Allard'ın katılımıyla gerçeklerşen bu özel davetde, nisan bası satışa sunulacak tüm ürünleri Allard tek tek tanıttı. Ayrıca Yine nisan ayı başında sunulacak 'Love Fury' isimli kokuyuda uzun anlattı. Koku gerçekten çok hoş ve etkileyici. Şişenin içinde yüksek bir ayakkabı topuğu var imajı yaratılmış ve çok başarılı olmuş bence. Nine West'in yeni sezonunu oldukça başarılı buldum. Glitter modasını ön plana çıkaran Miu Miu'dan, Alexander McQueen'in çantalarından ve Melissa'nın jelly ayakkabılarından da izler var diyebilirim. Sizler için bol bol güzel fotoğraflar çektim...Eeee bu durumda ne yapalim... Yeni sezonu bekleyelim ve görelim...


Ayrıca bu event de birçok blogger arkadaşımla (Styleboom ve Renda style gibi) tanışma fırsatı buldum ve çok memnun oldum..